hits

Er det lov å være mer glad i katten sin enn samboeren sin?

Her er Gullhår og jeg, hun lystrer også til Molli, Gulli, Gullet og namnam. Dette er min lille baby, som så mange andre med dyr kjenner på. Hun er ekstremt kosete og oppmerksomhetssyk og skal gjerne ligge på meg 24 timer i døgnet. Går jeg på do står hun på utsiden og mjauer til jeg enten er ferdig eller slipper henne inn. Forsåvidt er hun også veldig til å prate. Jeg tror det verste hun vet er når jeg går ut av huset, med mindre jeg skal gå en liten tur, da blir hun med. Hvis ikke kommer hun alltid løpende til døren når jeg kommer inn for å gi kos. Molli er nå blitt 12 år gammel, så hun begynner å dra på åra, men hun er fortsatt min lille baby. Jeg vet ikke hvem av oss to som er mest avhengig av hverandre, men jeg tror det er ganske jevnt. Når nettene kommer sliter jeg med å sove med mindre jeg vet hun er inne og er trygg. De dagene hvor jeg bare daffer i sengen eller på sofaen bruker jeg å hente henne så vi kan ligge og chille sammen. Det er tre topp ting jeg elsker og det er katten min, nevøen min og samboeren min. Nevøen min kommer på en suveren førsteplass. Men andreplass er verre altså. Er det lov å være mer glad i katten sin enn samboeren sin? Jeg har en følelse av at de som selv har dyr kan forstå det, mens de uten dyr eller som ikke er dyreelskere syns det er fryktelig sært og spesielt. Hvis samboeren for eksempel hadde blitt allergisk er det ikke katten som hadde flytta for å si det sånn.

Molli er fryktelig nyskjerrig og skal være med på alt. Her har hun vært en tur i  vaskemaskinen etter mamma har forsøkt å vakse klær.

Hun er en klassisk katt og skal ligge i og på absolutt alt, spesielt når det er nytt eller når det er noe jeg forsøker å bruke. Julegaveinnpakning er av favorittene, og pcn er en god nummer to. Ellers er alle esker, skuffer, klær og poser av interesse.

Hun er ikke en innekatt, men hun liker ikke spesielt godt å være ute, i hvert fall ikke på vinteren. Da gjør hun verandaen til sitt eget personlige toalett.

 

5 kommentarer

julietalivstil

17.11.2017 kl.19:35

så søt:)

lizcase

17.11.2017 kl.19:57

Takk, det er jeg enig i <3

Ego

10.01.2018 kl.21:00

Ler meg ihjel. La meg si det sånn: Du kan skaffe ny ikke-allergisk samboer, så....

:))))))

Jeg har noen katter, jeg også.

Elizabeth Case

10.01.2018 kl.21:21

Ego: Hehe, tror jeg beholder begge :)

Bjørg

10.01.2018 kl.23:05

12 år er ikke så gammelt :-) Min forrige ble nesten 18, og var verdens beste <3

Elizabeth Case

10.01.2018 kl.23:07

Bjørg: Da håper jeg at jeg får ha min i mange flere år :) De er vanskelige å gi slipp på de her herlige pelsdottene <3

Skriv en ny kommentar