hits

Den nærmeste må tåle mest

Samboeren min, han her:

Han må tåle en hel del. Ikke er jeg særlig romantisk. Og ikke er jeg speiselt flink til å rydde eller vaske. Det er mer som at jeg ignorerer alle problemen vi ser foran oss og venter til han oppdager de, og da er de vel hans ansvar da. I dag oppdaget jeg at katten hadde spydd og sa ifra,- og jeg måtte jaggu vaske det selv uten noe om og men. Det var overraskende. Stuebordet er som regel rent, for da har min kjære Jason vært der og ryddet. Alt av mitt blir liggende i en haug ved tv-bordet. Det vil si at tv-bordet aldri egentlig er hverken ryddig eller rent. Han må høre på meg synge i og utenfor dusjen til alle verdens tider. Jeg klipper neglene ved bordet. Jeg børster håret der jeg står, eller lar være å børste det. Jeg sminker meg for å være fin en gang i måneden. Dusjer litt oftere enn det. Jeg bråker. Skrur på lys, og skrur dem aldri av. Vekker han hver gang jeg er våken uansett hva klokka er for da vil jeg ha oppmerksomhet.

Men jeg smeller til av og til, som når jeg tok dette bildet av han.

Som her har jeg vært snill å laget et spa bad til han og gitt han ansiktsmaske. Denne ansiktsmasken er forøvrig rå, skikkelig kul. Når en drar av er det som reklamen at en ser alle hudormene bare faller av. Drink har han også fått.

Her er vi i Trysil på besøk til min aller beste venninne. Jason "Kan vi ikke ta et fint bilde av oss to?". Jeg "Jaaa". Et fint bilde av meg selv vil si et bilde der jeg faktisk velger å delta.

Her er vi også i Trysil og jeg vil si meg fornøyd som fotograf.

Her er Jason med Elina. Hun kaller meg tante og han onkel. Egentlig er hun tremenningen min. Hun er en sol. En jente vi på kort tid har blitt veldig glad i og savner masse når vi ikke er med henne.

Et siste bilde av samboeren, hvor jeg atter en gang har fått viljen min og fått lov å tegne på han for å øve meg. Om ikke annet skal mannen ha det på seg at han er tålmodig. Jeg tror jeg skal regne meg ganske heldig som har en kjæreste som han.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar