Gaver til alle

I år har jeg vært flink og klart å handle inn ferdig #gaver til alle familie og venner som skal få. Faktisk har jeg vært ferdig i et par måneder nå.Det føles kjempe deilig ut. Er det flere enn meg som er tidlig ute og vil unngå det som kan bli en hysterisk og stressende #julehandel? Nå har jeg begynt å pakke inn, og er sånn akkurat passe flink føler jeg.

Det neste blir å begynne på julekortene. Jeg syns det er en hyggelig tradisjon å holde på. Så får en summert opp året som har vært og fortalt de en bryr seg om at en tenker på dem og er glad i dem, noe jeg ikke nødvendigvis er så flink til resten av året. Kjenner at jeg gleder meg skikkelig til jul i år. Spesielt fordi jeg skal få feire med mitt beste gull, nevøen min igjen. I fjor fikk jeg ikke vært med han, og de første årene av hans liv bodde jeg i trondheim.
Utenom julekort gjenstår det å finne noe en kan pynte seg i. På Europris fant jeg en #julegenser som kanskje er litt styggfin, med blinkende lys på og greier, så vurderer om jeg skal smelle til med den. Slik så den ut:

yey or ney?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elizabeth Case

Elizabeth Case

30, Arendal

Kategorier

Arkiv

hits