Kjøttetende vegetarianer

Når jeg spiser #kjøtt vemmes jeg litt. Det er det flere grunner til. For det første er jeg ikke spesielt glad i det, jeg syns rett og slett ikke smaken er noe god. Mens andre koser seg med en god biff, blir jeg litt deprimert når det er det som er på menyen. Samboeren klager stort og stiller seg helt uforstående til at jeg kan kose meg med en salat eller kjøttkaker laget av bønner og linser. Men jeg koser meg jeg. Og jeg har aldri og kommer aldri til å kreve at noen skal ta hensyn til meg for min smak. Jeg spiser gjerne tilbehør jeg. Likevel blir jeg veldig glad når noen har gjort litt ekstra for å lage noe vegetarisk, om ikke annet bare til meg.

For dyrs velferd, og for miljøet skulle jeg ønske at jeg og mine klarte å holde seg unna kjøtt. Vi må kanskje få litt bedre utvalg og tilbud om kjøttfri mat før det vil bli en realitet.

Det skal også sies at jeg ikke dømmer de som spiser kjøtt. Jeg gjør det selv. Vegetarianer er jeg kanskje fem, seks dager i uken. Den siste dagen spiser jeg kylling eller fisk. Selv skulle jeg ønske at jeg klarte å holde meg helt unna, men det gjør jeg ikke. Derfor ser jeg på meg selv som en kjøttetende #vegetarianer.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elizabeth Case

Elizabeth Case

30, Arendal

Kategorier

Arkiv

hits