Avhengighet

Jeg har allerede skrevet et innlegg om å være avhengig av langt hår.  Jeg tror vi alle er avhengig av noe, eller noen. Ikke alle #avhengigheter er destruktive og må avvennes. Blant annet er jeg avhengig av kaffe. Spesielt på morgenen. Stort sett foretrekker jeg at ingen snakker til meg før jeg har inntatt minst to kopper kaffe i total stillhet. Får jeg ikke kaffe blir jeg både gretten og får vondt i hode. Akkurat nå er jeg på kopp nummer tre og frokosten er spist, så nå er jeg på godt humør og klar for dagen.

 

Katten min er jeg også temmelig avhengig av, vi er stort sett alltid i en meters avstand fra hverandre når jeg er hjemmme, og like lykkelige for å se hverandre begge to når jeg kommer hjem uavhengig av hvor lenge jeg har vært ute.

 

Den kanskje verste og til dels mest plagsomme avhengigheten er en kanskje mange kan kjenne seg igjen i, og det er telefonen. Jeg får et lite snev av panikk hver gang jeg ikke finner telefonen eller vet hvor den er. Om ingen er hjemme som kan ringe og lokalisere den blir jeg enda mer stresset. Grunnen til at det til dels er plagsomt er jo fordi det er et slit, og fordi det ikke er lett å være tilgjengelig hele tiden.

 

Er det flere enn meg som opplever at de er avhengig av noe, både på godt og på vondt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elizabeth Case

Elizabeth Case

30, Arendal

Kategorier

Arkiv

hits